Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
La CUP fa una crida per gaudir de les festes de la Vila de Gràcia, sense oblidar la reivindicació

"Unes festes que un cop més són una mostra de la implicació del veïnat i de les diferents entitats en el què entenem com una setmana d’oci, d’autogestió, de cultura popular, d’alegria i, sobretot, de reivindicació".

15/08/2013 Cultura

En la seva pàgina web, la CUP al districte de Gràcia ha fet una carta dirigida al veïnat i visitants on desitja unes unes bones Festes Majors de la Vila de Gràcia 2013.

Ara bé recorda que "no poden estar alienes al context al qual vivim. Amb una triple atac que colpeja durament les classes treballadores: econòmic: on les retallades estan a l’ordre del dia, mentre els rics són més rics i els pobres són més pobres; social: on la pobresa i l’exclusió social, residencial, educativa i sanitària, sistèmica del capitalisme, s’ha agreujat; i antidemocràtic: en la què les elits econòmiques continuen segrestant les institucions i segueixen allunyades d’una participació democràtica real. També al districte de Gràcia".

En aquesta línia, fa una crida a participar en les diferents mobilitzacions i actes que tindran lloc durant aquesta setmana tant especial. "Mobilitzacions i actes per la independència nacional del poble català, en recordatori de les companyes de lluita empresonades, en homenatge a les víctimes del feixisme que segueix impune, en contra l’elitització del barri, en contra de les retallades i pels drets socials, en defensa de l’espai públic i dels nostres parcs, i un llarg etcètera. Us animem a participar-hi defensant que no hi ha independència nacional sense independència social, ni al revés. Que una va de la mà de l’altre. Que són les dues cares d’una mateixa moneda. Ens veiem al carrer!".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid