Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Jaume Matas fuig de Sóller a tota velocitat sota els crits de "lladre"

Dimars passat sopava al Bistro Mar del Port d´Alcúdia amb Eduardo Zaplana, expresident de la Generalitat Valenciana i avui conseller de Telefònica.

16/08/2013 Política

Jaume Matas, condemnat pel Tribunal Suprem com a autor d'un delicte de tràfic d'influències ha fugit de Sóller  a tota velocitat en direcció contrària a l'indret on se l'havia preparat una escridassada convocada de forma espontània (veure la seqüència fotogràfica), segons informa Col·lectiu Albaïna (Facebook i Twitter).

Després de passar un dia pel Port, Jaume Matas va tornar a Sóller en tramvia, on hi tenia un vagó expressament guardat per a ell i les seves acompanyants. Però el que no sabia és que en arribar a l'estació del tren, on hi tenia el cotxe aparcat, s'hi trobaria una quinzena de persones esperant per lliurar-li sobres i acomiadar-lo

Des del moment que s'ha aturat el tramvia fins que l'ex-ministre i president ha aconseguit partir, passant pel còmic moment en que ha intentat avançar el tramvia sense èxit; ha hagut de sentir com el cridaven lladre, corrupte i d'altres càntics. Segons els veïnat, Jaume Matas recordarà la visita que ha fet avui a la Vall de Sóller.

Gaudint de l'estiu amb companys que utilitzen la política per fer-se rics

Jaume Matas va sopar dimarts passat al Bistro Mar del Port d´Alcúdia amb Eduardo Zaplana, en l'actualitat conseller de Telefónica, segons informa el Diario de Mallorca. O sigui, que Matas està gaudint del seu estiu a l'espera de nous judicis amb personatges que no van tenir cap escrúpol per afirmar que feien política per fer-ser rics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid