Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES
La CUP Barcelona rebutja les retallades en transport

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP Barcelona) rebutja el nou episodi de retallades que aplicarà l’Ajuntament de Barcelona sobre l’alumnat de les Escoles d’Educació Especial

05/07/2013 Drets i Llibertats

La CUP Barcelona ha emès un comunicat on denuncia que a partir del setembre, el Consorci d’Educació de Barcelona aplicarà retallades a la gratuïtat del transport de l’alumnat amb dificultats intel·lectuals que tingui un grau igual o inferior al 60% i únicament no hauran de pagar els nens i les nenes que superin el grau o que presentin problemes molt greus de mobilitat.

La Candidatura d'Unitat Popular de Barcelona considera la mesura una agressió, en no garantir la igualtat d’oportunitats de les persones amb dificultats i, per tots aquest motius, mostra la més enèrgica repulsa davant de les retallades que el consistori començarà a aplicar a partir del setembre contra el transport escolar especial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid