Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
David Fernández intervindrà al congrés de Jubilats per Mallorca

Aprofitirà l'estada a Mallorca per reunir-se amb col·lectius de l'Esquerra Independentista, amb el sorgiment de formacions de CUP a la Part Forana damunt la taula, entre d'altres qüestions.

20/03/2013 Política
David Fernàndez al Casal Independentista Jaume Compte de Sants David Fernàndez al Casal Independentista Jaume Compte de Sants

El diputat de la CUP-AE al Parlament del Principat, David Fernández, viatjarà els propers dies 12 i 13 d'abril. La primera jornada es traslladarà a Vilafranca, on impartirà una conferència al Teatre Municipal (20.30 hores) en el marc del Fòrum OCB. De fet, el parlamentari català ha estat convidat per l'OCB i el col·lectiu juvenil Pla en Marxa, segons informa avui el Diari de Balears.

En la segona jornada del seu viatge, Fernández es desplaçarà fins al monestir de la Real, on l'entitat Jubilats per Mallorca du a terme el seu congrés.

Mateu Català, membre de Pla en Marxa, apunta que "la idea és que Fernández pugui explicar com es formaren les CUP al Principat, ja fa 20 anys, com també les possibilitats que ell veu perquè aquest projecte s'escampi per Mallorca".

Així mateix, el coordinador de l'OCB, Tomeu Martí, destaca: "Els fòrums de l'OCB pretenen acostar al públic mallorquí la visió de reconegudes personalitats". I recorda que un dels seus darrers convidats fou l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid