Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Vaga General a Portugal

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) s'ha mostrat solidària amb la Vaga organitzada per la Confederació General de Treballadores de Portugal (CGTP) per a hui dijous 27 de juny.

27/06/2013 Laboral

La COS ha volgut mostrar-se solidària amb la classe treballadora portuguesa en aquest dia de vaga mitjançant un comunicat que ha fet públic a través de la seua pàgina web i que reproduïm a continuació.

 

Tot el nostre suport a la vaga general a Portugal

En dia de lluita on la classe treballadora i les classes populars han de mostrar el seu rebuig a les mesures neoliberals que el capitalisme les ha imposades. La males condicions de la sanitat pública, l'educació cada vegada més elitista, les pensions més restrictives, la precarietat laboral..., totes són conseqüències de l'atac que la Troica (Comissió Europea, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional) han implantat a Portugal.

Avui, com sempre, la necessitat que el poble decidisca per si mateix el seu futur és cabdal. Mentre les organitzacions no democràtiques com la Troica, i en el nostre cas a més els Estats espanyols i francès, no deixen d'interferir en la vida de la nostra classe social, nosaltres, la classe treballadora, no deixarem de lluitar als centres de treball i al carrer per recuperar la nostra llibertat. Per tant, encoratgem el poble de Portugal que participe en la jornada del 27 de juny, aplaudim la convocatòria de la CGTP i mostrem tota la nostra solidaritat internacionalista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid