Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PROTECCIÓ DEL TERRITORI
Sol·liciten la derogació de la nova llei de costes

Les organitzacions Avaaz i Greenpeace sol·liciten que es derogui la nova llei estatal de costes per possible incompatibilitat amb la normativa comunitària europea i han iniciat una campanya de recollida de signatures

28/06/2013 Territori

Les organitzacions Avaaz i Greenpeace consideren escandalós l'aprovació d'una llei que amenaça amb urbanitzar totalment les costes ja que la nova llei de costes permet que una dotzena de nuclis costaners quedin exempts de complir l'antiga Llei de Costes, la reducció de la franja de protecció de la costa de 100 a 20 metres en determinats trams i la desprotecció d'importants aiguamolls costaners.

La campanya demana a la CE l’obertura d'un procediment d'infracció contra Espanya per possibles incompatibilitats amb diverses directives comunitàries i que investigui si els fons europeus aprovats durant aquests anys entren en conflicte amb la recentment aprovada legislació estatal. Les signatures seran adjuntades a la queixa formal que ambdues organitzacions presentaran davant la Comissió Europea (CE) a primers del mes de juliol de 2013 i seran recollides mitjançant dues plataformes via web (Avaazi Greenpeace).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid