Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
La CUP inicia el seu camí a València

L'acte de presentació comptarà amb la participació del diputat de la CUP-Alternativa d'Esquerres, Quim Arrufat.

12/06/2013 Política

La CUP de València (TwitterFacebook) fa la seua posada de llarg aquest dissabte en un acte al centre històric de la ciutat,  a la plaça de Viriat de València a partir de les 19.00 h. La formació a la capital de l'Horta es va constituir ara fa uns mesos i després de dos anys de  feina del col·lectiu de persones que formaven part del grup promotor.

En una entrevista a Vilaweb, un dels portaveus, Natxo Calatayud, va puntualitzar que dissabte, "presentaran públicament una nova eina municipalista, que s'anomenarà Alternativa per València-CUP". Tot i així, també va avançar que "no es presentaran a les eleccions municipals vinents, per una qüestió de temps, però que la voluntat de la CUP és ser present en tots els àmbits de la ciutat, també en l'institucional"

L'acte comptarà  amb la presència de Xabier Mikel Errekondo, portaveu d’Amaiur a les Corts espanyoles; Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament; Toni Valero, portaveu de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa; Iñaki Rodríguez, membre de la PAH-València; Pepa Conde, llauradora ecològica i cooperativista social; Vanessa Albelda i Natxo Calatayud, portaveus de l'Alternativa per València-CUP i un representant de les Candidatures Alternatives de L'Horta.

També hi hauran actuacions com les de Feliu Ventura i l’espectacle "Moviment de paraules" de l'actor Sergi López, a més de tallers i jocs infantils.

Campanya viral

La presentació d'Alternativa per València-CUP s'ha difós aquestes últimes setmanes a través d'una campanya viral a la xarxa. Serà dissabte, en un acte a la plaça de Viriat, a les set del vespre.

L'acte polític és dividit en tres blocs. El primer, dedicat als col·lectius socials, en què intervindran representants de la PAH; de Pepa Conde, agricultora ecològica cooperativista social; i de la Coordinadora de Col·lectius Parc Alcosa de lluita social i contra l'exclusió. En un segon bloc, sobre política nacional, hi intervindrà Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya. I en el tercer, sobre política internacional, intervindrà Xabier Mikel Errekondo, portaveu d'Amaiur al congrés espanyol.

 



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid