Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP aposta per renaturalitzar els rius de Girona

La formació reclama que prioritzi la dimensió ambiental dels rius gironins, i demana diàleg i participació ciutadana en l’elaboració del projecte. La CUP també reivindica la creació d’un pont sobre l’Onyar a l’alçada del sector est, tal i com reclamen els veïns de Mas Ramada

17/06/2013 Política

La CUP Girona ha emès un comunicat on “valora positivament l’anunci del consistori per recuperar els rius gironins i integrar-los a la dinàmica de la Girona del segle XXI, però ha alertat que el projecte no pot centrar-se en la promoció turística i una simple millora estètica. Igualment, la formació ha criticat la manera com s’ha fet pública la iniciativa, sense un procés de participació ciutadana previ ni un diàleg amb les associacions naturalistes gironines i els diferents grups municipals.”.

El comunicat també informa que la candidatura independentista “va presentar al·legacions al Projecte de Parc Fluvial de la Creueta, que s'està executant en una primera fase” perquè "el projecte ha de preveure una nova fase que englobi la construcció d'un pont per a vianants, funcional i integrat al paisatge amb la finalitat de permetre la permeabilitat i afavorir la integració social".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid