Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Girona anima la gent a treure l'estelada pel Tour

Demà dijous el Tour de France arriba a les comarques gironines, on des d'avui ja s'estan patint les restriccions de trànsit i els tancaments d'aparcaments. Fa uns dies la CUP de Girona va emetre un comunicat cridant a boicotar el Tour al seu pas per la ciutat de Girona. És per això que demà convoquen la ciutadania a les 12 del migdia a la plaça Catalunya de Girona per exhibir la identitat pròpia. Per aconseguir-ho, insten la ciutadania a sortir al carrer amb estelades.

08/07/2009 19:44 Política

La CUP i Maulets han distribuït fulletons informatius pels carrers per on passarà la cursa i han muntat parades a la Rambla per vendre banderes estelades. D'aquesta manera,, el dia on totes les mirades estaran pendents de la ciutat de Girona mirarà d'esdevenir també una diada reivindicativa i de lluita per mostrar que els catalans no volen imposicions de cap mena: ni provinents de França, ni d'Espanya.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid