Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
IAEDEN-Salvem l’Empordà dóna suport a
IAEDEN-Salvem l’Empordà amb la mobilització "Figueres unida per la justícia social"
11/06/2013 Drets i Llibertats

La IAEDEN-Salvem l’Empordà donem suport a la concentració que es realitzarà el proper divendres 14 de juny a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament de Figueres, sota el lema: Figueres unida per la justícia social.

En aquesta línia, les organitazcions convocants, la Plataforma pels dret socials de l'Alt Empordà i l'Assemblea d'Aturats i aturades de Figueres fan una crida a sortir al carrer i plantar cara a la situació d’ emergència social que es viu tant a nivell local com general, provocades al nostre entendre, per la voracitat i sense sentit de l’ actual sistema capitalista neoliberal, amb la complicitat d’ unes institucions públiques incapaces de donar resposta a la cada cop més inevitable fractura social i ecològica (veure el manifest)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid