Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP de Figueres demanarà el cost de les accions que s'han fet arran dels 100 dies de la nova alcaldessa

La CUP de Figueres veu el govern més preocupat per la seva imatge que per l'acció de govern

29/04/2013 Política

La CUP de Figueres denuncia mitjançant una nota de premsa que “l'edició del llibret publicat per l'ajuntament en el qual l'alcaldessa Marta Felip relata el seu projecte polític per Figueres. En aquest sentit, la formació demanarà el cost que ha tingut pels ciutadans aquest llibret, així com totes les despeses sorgides entorn de la conferència que el dijous a la nit va realitzar l'Alcaldessa a la Casa Empordà.”.

La candidatura independentista “considera que les accions que ha portat a terme Marta Felip i el seu equip responen únicament a la necessitat de donar a conèixer la seva persona en vistes a les properes eleccions municipals, però no a exercir el govern i a donar informació rellevanta la ciutadania.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid