Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOLIDARITAT
La Intersindical-CSC fa arribar a la majoria sindical basca el seu suport a la vaga general del 30M

La vaga general del 30 de maig és convocada per la Majoria Sindical Basca (ELA, LAB, ESK, STEE-EILAS, EHNE, HIRU) i el sindicat estatal CNT

28/05/2013 Internacional

Des de la Intersindical-CSC s'ha fet arribar un comunicat de suport als sindicats bascos que convoquen la vaga. La majoria sindical basca exigeix a les administracions del País Basc sota administració espanyola “no aplicar les mesures imposades des de l'Estat, no acceptar els límits del dèficit públic i prendre la iniciativa per aconseguir que quantes persones viuen i treballen a Euskal Herria puguin accedir a unes condicions de vida dignes”. La majoria sindical basca decideix impulsar un procés social, un procés de construcció d'una alternativa, el primer pas de la qual serà l'elaboració de la Carta de Drets socials d'Euskal Herria.

 La carta de Carta de Drets socials d'Euskal Herria, per al la majoria sindical basca, ha de ser “un instrument no només de reivindicació, sinó un primer pas per unir les forces de tota la societat basca i les lluites que duem a terme al voltant d'uns objectius clars que vagin conformant el camí que, tenim la plena convicció, ens portarà a un model propi per a Euskal Herria basat en el respecte dels drets socials i laborals i en la justícia social.”



 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid