Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
La CUP denuncia la censura a "Badalona Comunicació"

La formació exigeix obtenir l’espai que li pertoca a la televisió pública de la ciutat, perquè la situació que es produeix ara és antidemocràtica i intolerable.

17/05/2013 Comunicació

La CUP Badalona ha denunciat, mitjançant un comunicat, que "Badalona Comunicació", empresa pública de ràdio i de televisió de la ciutat, ha vetat la participació de l’organització a espais de tertúlies polítiques televisives i ho atribueix a raons ideològiques.

Aquest ens públic convida les formacions amb representació parlamentària a participar de manera activa a debats televisius de caire polític, però des que el passat 25N la CUP va obtenir tres diputats al Parlament, mai ha estat convidada a participar-hi.

Però aquest no és un episodi aïllat, ja que "Badalona Comunicació" ha rebut queixes per manipulació de la informació des que se’n va convertir conseller delegat Alberto Fernández Saltiveri, vocal de l’Institut Catalunya Futur (secció catalana de la FAES), expresident del Fórum Liberal de Catalunya i portaveu del PP al Consell Municipal de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona, fins que el seu partit el va cessar per organitzar un acte catalanòfob amb Aleix Vidal-Quadras. Després d'aquesta desautorització del seu propi partit, va ser fitxat per García Albiol, per a reforçar el seu perfil de propaganda més ultradretana.

Saltiveri també és el responsable de la reestructuració de Badalona Comunicació, que va acabar amb un ERO i amb 22 treballadors acomiadats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid