Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Concentració a Girona en contra la llei Wert

A la mateixa hora i al mateix lloc, també hi ha hagut una concentració per protestar per les detencions de 5 persones a Sabadell, i a la plaça del Vi, una tercera concentració a favor de la insubmissió fiscal.

24/05/2013 Educació

Aquest 23 de maig a les set del vespre diverses entitats de defensa de la llengua catalana i  la CUP  han reunit un centenar de persones davant la seu de la subdelegació del govern espanyol a Girona per protestar contra l'aprovació de la LOMCE (o llei Wert). L'acte que s'ha convocat sota el títol "No ens retallareu la llengua ni l'escola" s'emmarca dins d'una convocatòria d'àmbit nacional.

A la concentració s'ha llegit un comunicat on s'ha denunciat les retallades l'escola pública i que la LOMCE espanyolitza perquè situa com a única llengua troncal el castellà deixant les llengües que no són l'espanyol com assignatures optatives. També s'ha denunciat la visió economicista i competitiva de la llei Wert que expulsa del sistema educatiu els alumnes més necessitats d'una atenció personalitzada.

La concentració convocada en contra de la llei Wert davant la subdelegació del govern de Girona ha coincidit amb una altra concentració convocada a la mateixa hora i al mateix lloc per protestar per les detencions de 5 persones a Sabadell. A la mateixa hora a Girona s'ha produït una tercera concentració convocada a la plaça del Vi a favor de la insubmissió fiscal i mitja hora més s'ha realitzat una conferència sobre el mateix tema convocada a l'auditori Josep Irla per la plataforma Catalunya Diu Prou!, l'ANC i la llibreria Les Voltes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid