Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MOBILITZACIÓ POPULAR
L'ADSG es mobilitza contra la trobada del Cercle d'Economia a Sitges

 El proper dissabte l'ADSG es manifestarà (amb el suport de la CUP) per mostrar el seu rebuig a aquest lobby sota el lema "Hi ha polítiques que maten"

29/05/2013 Drets i Llibertats
Cercle d'Economia L'ADSG convoca a una manifestació el dissabte 1 de juny a Sitges contra la reunió del Cercle d'Economia.

L'Assemblea pels Drets Socials del Garraf (ADSG) recorda que “el Cercle d'Economia és un lobby de pressió neoliberal que influeix en la presa de mesures polítiques vinculades a l'economia amb un únic objectiu, mantenir un sistema on les classes populars no tenen drets per així engrandir el poder econòmic d'una elit financera.” i que “Aquestes polítiques són les que realitza el nostre govern (o més aviat el seu, per com actua), i són les polítiques que maten i porten a la misèria la majoria social del nostre país, i les mateixes que el grup assessor del govern aplaudeix.”.

L'Assemblea pels Drets Socials del Garraf afirma que no estan “disposats a callar i veure-ho passar, i per això volem mostrar tot el nostre rebuig cap a les seves polítiques. I ho farem el dissabte 1 de juny, quan sortirem a les 11 h. del Cap de la Vila de Sitges per dirigir-nos a la seva trobada. Som molts els col·lectius afectats, som els desnonats, els que ens hem quedat sense sanitat i sense educació, els que no podem menjar, els que estem a l'atur i els que no arribem a un salari digne, els que ens hem quedat sense serveis públics i sense empreses on treballar.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid