Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Jornada de solidaritat amb Hagi i Pau

Aquest dijous tindrà lloc el judici i s'ha convocat una concentració a 2/4 de 10 al Palau de Justícia de Girona

16/04/2013 Drets i Llibertats
Hagi, Pau, un membre del casal i veïns que donen suport a la campanya d'absolució en la roda de premsa Hagi, Pau, un membre del casal i veïns que donen suport a la campanya d'absolució en la roda de premsa

Dissabte passat, un centenar de persones es van aplegar entorn a la celebració de l'acte central de la campanya de suport als dos independentistes banyolins, Hagi i Pau, imputats per delicte electoral.

Una xerrada a càrrec dels col·lectius antirepressius Alerta Solidària i Grup Antirepressiu de Girona, un dinar popular, una quina solidària i una doble actuació musical (Germà Negre i Rescat) són les activitats que van omplir durant tot el dia el cèntric espai de la muralla de Banyoles.

Recordem que  fiscal demana presó pels dos independentistes de Banyoles detinguts el 20 de novembre del 2011, dia d'eleccions espanyoles, per realitzar diverses accions demanant l'abstenció. Els dos nois eren militants del Casal Popular del Pla de l'Estany.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid