Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviments populars
Trobada a Ripollet de diferents col·lectius i entitats per construir alternatives

A la jornada ja s'han inscrit més de 100 persones de 30 col·lectius i entitats diferents de tot el territori i diferents àmbits.

05/04/2013 Política
Cartell de la trobada a Ripollet Cartell de la trobada a Ripollet

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), la Gent de Gramenet, la Trobada de Nou Barris i l'Alternativa d'Esquerres de Cornellà han organitzat una trobada a Ripollet (Vallès Occidental)  sota el lema "Construïm Alternatives" per posar en comú experiències, lluites, alternatives i idees.

L'objectiu, segons els organitzadors, és la de contribuir a enfortir els lligams i col·laboracions entre les diferents lluites i col·lectius de caràcter social i/o polític, que treballen de forma militant per rebutjar les bufetades que "ens dóna l'actual sistema, que lluiten contra la injustícia i les retallades, i que construeixen alternatives que demostren dia a dia que un altre món és possible, que viure en una relació de no explotació entre les persones és possible".

Remarquen que es tracta d'una trobada de persones que formen part d'aquests col·lectius, que podran debatre en diferents tallers sobre democràcia, economia, qüestió nacional i social, experiències de lluita i futur de la lluita conjunta.

Alguns dels ponents que conduiran el debat seran en Xavier Domènech, Historiador i professor de la UAB, Joan Tafalla, expert en noves formes de democràcia, Josep Bel, Sindicalista i Jordi Garcia, expert en economia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid