Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Eina participarà al festival “Reconstruir l’Esquerra” de Grècia

El grup de Vilafranca del Penedès iniciarà la gira d'aquest any a Tessalònica

03/04/2013 Cultura

El grup musical Eina participarà al festival “Reconstruir l’Esquerra” que se celebrarà el 12 i 13 d’abril a la ciutat de Tessalònica, a Grècia.

El grup de Vilafranca del Penedès iniciarà la gira d'aquest any 2013 a la ciutat grega. De fet, gràcies a les traduccions al grec dels tres últims videoclips de la banda, Eina ha entrat amb força al panorama político-musical d’esquerres a Grècia, on el videoclip “L’Estat i la Revolució” ha arribat en poc temps a acumular milers de reproduccions.

Tornant de Grècia el grup reprendrà una gira que els portarà a tocar a diferents festivals d'arreu dels Països Catalans, entre ells, el Sant Jordi INDP Festival el 20 d'abril o el Franja Rock el dia 27 d'abril.

D’altra banda, els del Penedès anuncien el llançament de nous temes d'estudi durant aquest 2013 i una gira en acústic on interpretaran els seus temes en un format més intimista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid