Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#assembleaANC
Girona acull la celebració de l’assemblea general de l’ANC

S'aprovarà el full de ruta per “ampliar i consolidar la majoria social a favor de la independència de Catalunya” i “aconseguir que el 2014 quedin establertes les condicions objectives i necessàries per a aconseguir la independència”.

16/03/2013 Política
Garebé 3.500 membres de ple dret de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)ja s'han inscrit a l'Assemblea General ordinària anual que se celebra aquest dissabte a Girona. En l'acte, que se celebrarà al Pavelló Municipal de Fontajau, es votaran els informes de gestió i el full de ruta de l'entitat.

La proposta que es votarà passa per "ampliar i consolidar la majoria social a favor de la independència de Catalunya" i "aconseguir que el 2014 quedin establertes les condicions objectives i necessàries per aconseguir la independència". L'entitat creu necessari actualitzar el full de ruta per "l'acceleració dels moviments provocat per la històrica manifestació de l'11 de setembre". L'acte començarà a les deu del matí, tot i que les portes del pavelló obriran una hora i mitja abans. L'Assemblea es podrà seguir per videostreaming a través de la web de l'ANC.

Tot just fa una setmana celebrava el seu primer aniversari

L’ANC  va celebrar la setamana passada el seu primer aniversari. Després de la seva constitució, l’exitosa Marxa Cap a la Independència, que va omplir el país d’actes durant l’estiu; i la seva culminació en la històrica marxa de l’11 de setembre, l’ANC afronta el futur amb tres reptes principals i una data límit: el 2014.

La tasca de l’Assemblea, actualment, se centra a ampliar la majoria social favorable a la independència ja existent. Ho fa arribant a les zones amb més població indecisa respecte el seu vot en un futur referèndum sobre la independència; amb actes vinculats als barris i ciutats, a través d’associacions de veïns i altres entitats locals.

D’altra banda, l’ANC continua amatent a l’escenari polític per tal d’empènyer a la classe política perquè faci els passos necessaris per assolir l’estat independent; i està treballant en la internacionalització de la voluntat dels catalans d’esdevenir un nou estat d’Europa.

Amb motiu del seu primer aniversari, l’Assemblea Nacional Catalana ha realitzat un recull dels moments més destacats d’aquest primer any de vida. Ho ha fet mitjançant un vídeo resum que fa un repàs a les diferents accions que ha dut a terme l’Assemblea al llarg d’aquest any, com l’Assemblea Constituent al Palau Sant Jordi del 10 de març, l’inici de la Marxa cap a la Independència a Lleida o la històrica manifestació d’aquest Onze de Setembre en què prop de dos milions de persones van omplir els carrers de Barcelona sota el lema “Catalunya nou estat d’Europa".

La millor foto

A més d’aquest vídeo, l’ANC també ha escollit la fotografia més representativa d’aquest primer any mitjançant un concurs activat la setmana passada a les xarxes socials. Sota el títol “Envia’ns una fotografia del teu primer any de l’ANC”, més de 2.000 persones han col·laborat en l’elecció d’aquesta imatge. En tan sols una setmana, s’han rebut 171 fotografies i  2.057 vots a les millors fotografies.

La imatge guanyadora, de la Marina Casadevall, que ha estat escollida d’entre les 10 fotografies més votades per als usuaris, rebrà com a premi un lot de productes de l’Assemblea, així com un exemplar del llibre “Hem fet història” o un DVD amb les millors imatges del passat 11 de setembre.

Podeu consultar les 20 fotografies més votades del concurs clicant aquí.

Valora
Vídeos
ANC
Discurs de cloenda de l'Assemblea Nacional Catalana, Sergi López
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid