Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Territori
Professors universitaris contra l’extracció de gas i petroli amb fracking
06/02/2013 Territori
El "fracking" vol augmentar l'extracció de gas o de petroli per mitjà de la injecció d'un material com escumes i gasos, cosa que provocaria la contaminació del sòl i dels aquífers El "fracking" vol augmentar l'extracció de gas o de petroli per mitjà de la injecció d'un material com escumes i gasos, cosa que provocaria la contaminació del sòl i dels aquífers

50 professors i investigadors universitaris de diferents lloc de l'Estat espanyol, majoritàriament especialistes en geologia i hidrogeologia, han signat i presentat un document d’al·legacions contra l’extracció de gas i petroli mitjançant la tecnologia anomenada fractura hidràulica en els territoris de la província de Castelló. 

Els especialistes estan encapçalats pel Doctor i catedràtic de Geologia de la Universitat de Saragossa, José Luis Simón, manten l'oposició als tres permisos sol·licitats a la província de Castelló, que afectarien a 41 termes municipals.(Veure)

Entre els signants es troben professors com els de la Universitat Jaume I, Universitat de València, Universitat d’Alcalá de Henares, Universitat de Sevilla, Complutense de Madrid, Universitat d’Alacant i d’altres. (veure el document).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid