Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Projecció del documental "La Salut, el negoci de la vida" a Reus

Explica la situació de la salut pública a Catalunya i mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut.

04/01/2013 Salut
Cartell on s'anuncia la projecció del documental Cartell on s'anuncia la projecció del documental

El proper dimarts, a les 20 es projectarà a la sala d'actes del casal de Dona de Reus el documental "La Salut, el negoci de la vida". L'acte, on intevendrà un dels seus autors, està organitzat per la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública.

“La Salut el Negoci de la Vida”

És un documental de Solidaritat i Comunicació – SICOM – i HOW Audiovisual i Multimèdia, on s’explica la situació de la salut pública a Catalunya i es mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut.

El documental es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, inclòs el sistema de salut, estan repercutint – negativament – sobre la vida de la ciutadania. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l’esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l’esperança de vida dels rics.

“La Salut el Negoci de la Vida” observa i mostra un procés que, tot disfressat de retallades i culpant la crisi, busca en realitat la privatització de la salut en general i la sanitat en particular. Tot plegat en detriment de la ciutadania i en favor del poder econòmic causant de “les crisis” que està convertint el dret universal a la salut en un negoci.

La Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública

És va constituir a començaments d'estiu un treball de donar a conèixer aquesta iniciativa. Durant aquests mesos hem estat presents als diferents CAPs i centres mèdics públics de la ciutat (CMQ i HSJR), muntant paradetes informatives i recollint signatures de suport ala iniciativa.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid