Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodisme d'investigació
Comença a gestar-se l’Anuari Mèdia del 2013

Inclourà 15 reportatges sobre els temes del 2012 més silenciats pels mitjans

23/01/2013 Comunicació
L'Anuari Mèdia.cat recollirà els 15 casos del 2012 més silenciats pels mitjans L'Anuari Mèdia.cat recollirà els 15 casos del 2012 més silenciats pels mitjans

Mèdia.cat, l’observatori crític dels mitjans que impulsa el Grup de Periodistes Ramon Barnils, amb la Fundació ESCACC, publicarà el maig, gràcies al micromecenatge, el seu tercer Anuari, que inclourà 15 reportatges sobre els temes del 2012 més silenciats pels mitjans dels Països Catalans.

El Grup Barnils té com a objectiu assolir 7.000 euros (dels quals ja ha aconseguit la meitat) a través de Verkami, la plataforma on qui ho desitgi podrà fer la seva aportació i així fer realitat el projecte tot garantint “la viabilitat de la iniciativa i la seva qualitat, solidesa i impacte”.

Enguany, l’Anuari Mèdia.cat té el suport del màster de Comunicació dels Conflictes Internacionals Armats i dels Socials de la UAB; estudiants de periodisme de les universitats de València, Vic i la Pompeu Fabra.

La coordinació és a càrrec dels periodistes Sergi Picazo i Roger Palà, qui explica que al Grup Barnils “seguim pensant que el periodisme crític i rigorós és possible” i que “volem dur-lo a la pràctica de forma participativa, amb la implicació de la societat”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid