Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Vint-i-sisena edició dels Premis 31 de Desembre

Enguany, l’entitat ha creat el Premi Aina Moll i Marquès, que premiarà una persona o entitat que, des del voluntariat, hagi difós el prestigi de la llengua catalana a qualsevol indret del domini lingüístic

12/12/2012 Cultura

Els XXVI Premis 31 de Desembre es lliuraran divendres 14 a la gala de la Nit de la Cultura, que se celebrarà a l’auditori de Manacor a les 9 del vespre. Elisabet Carnicé i Rafel Gallego presentaran l’acte, que serà retransmès en diferit per TV3. La festa anirà enfocada a dos eixos: el 150è aniversari del naixement de Mossèn Alcover i el 50è aniversari de l’Obra Cultural Balear.

Hi participaran Miquel Àngel Llonovoy, Antoni Gomila, Obrint Pas, Antònia Font, The Mamzelles, Isidor Marí i la Coral de la UIB, entre d’altres. A més, es projectaran els lipdubs de Calvià i Manacor, sobre la manifestació per la llengua del 25 de març i sobre els 50 anys de l’OCB.

Els Premis 31 de Desembre volen reconèixer les persones i entitats que participen activament a difondre la llengua i la cultura catalanes. Segons els organitzadors, “la seva finalitat és [...] afavorir l’ús normal de la llengua catalana en tots els àmbits de la vida social i pública, a promoure la cultura i a desvetllar i estendre la consciència nacional pròpia de les Illes Balears”.

Enguany, l’entitat ha creat un nou premi, el Premi Aina Moll i Marquès, que premiarà una persona o entitat que, des del voluntariat, hagi difós el prestigi de la llengua catalana a qualsevol indret del domini lingüístic. Així, sumant-hi aquest, els guardons que es lliuraran en seran 8.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid