Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presenten una moció a Santa Coloma de Gramenet per condemnar les agressions del regidor de PxC

11La Comissió Antifeixista 27 de gener ha condemnat les agressions comeses pels regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) a Santa Coloma de Gramenet el passat 11 de juny, dia en què es va constituir el consistori. També ha entrat una moció per rebutjar els atacs.

Tal com va explicar Llibertat.cat, el regidor de PxC Juan Gómez Montero va donar un cop de puny a un ciutadà que li recriminava la seva actitud "xulesca i provocadora" amb les persones concentrades. Així mateix, els altres membres del partit xenòfob també es van mostrar agressius amb intents d'agressió i llençament d'objectes contra les persones presents.

17/06/2011 13:37 Drets i Llibertats
9Els membres de Plataforma per Catalunya van protagonitzar així el primer acte violent de la legislatura, remarca la Comissió Antifeixista, que remarca que no és el primer cop que Juan Gómez actua violentament. En aquest sentit, assegura que a Santa Coloma ja compta amb denúncies per amenaces.

Juan Gómez no és nou en el món institucional ja que ja va exercir de regidor per PxC a Manlleu, residint a El Prat de Llobregat -on també viu actualment-, i havent format part, també, del partit ultradretà "Estado Nacional Europeo", un partit que segueix l'essència del nazisme i es manifesta com a ultranacionalista europeu i espanyol essencialista. D'altra banda, la Comissiói Antifeixista informe de l'existència de fotos prou reveladores d'aquest individu fent la salutació feixista braç en alt i com a decorat de fons l'esvàstica i altres símbols feixistes. "És un nazi obertament declarat", conclou.

Així, mentre que els moviments socials, entitats i veïns de Santa Coloma s'han mostrat reivindicatius i exigents en les peticions a les institucions, rebutjant qualsevol tipus d'actitud discriminatòria, Plataforma per Catalunya "amb plamflets i discursos fomenten el racisme i la xenòfobia, enfronten el veïnat".

 

 

 

10

 

 

Per saber-ne més:

Assaig de democràcia directa i persecució als feixistes a Gramenet 

 

101 regidors, 4 alcaldies: La lluita de la CUP a les institucions es consolida

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid