Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió sindical
El fiscal demana l'absolució de Mercader i Garganté al judici

Mentre que l'advocat de la Direcció d’autobusos de TMB va rebaixar la seva demanda a 1 any de presó

20/12/2012 Laboral
El grup de suport va tallar la Gran Via durant una estona El grup de suport va tallar la Gran Via durant una estona

Els sindicalistes Saturnino Mercader de la Conferació General del Treball (CGT) i Josep Garganté (Coordinadora Obrera Sindical (COS) van ser jutjats ahir al matí a la Ciutat de la Justícia després que la seva empresa, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) els acusés per realitzar una roda de premsa, celebrada fa 4 anys, com a president del Comitè d’empresa i portaveu de la secció sindical de la CGT, on es denunciava un cas d’abús d’autoritat de la direcció de l'empresa d'autobusos.

El judici va durar unes tres hores i mitja amb els diferents testimonis aportats i finalment la fiscalia va demanar l’absolució dels companys (abans demanava 18 mesos de presó i cost econòmic) i l’advocat de la Direcció d’autobusos de TMB va rebaixar la seva demanda a 1 any de presó i un import econòmic (abans demanava 2 anys de presó i import econòmic).

A l’espera de la sentencia judicial, que esperen sigui absolutòria, la COS reitera el seu suport als companys Mercader i Garganté i continua amb el seu compromís en la defensa de la dignitat i els drets dels treballadors i treballadores.

Valora
Vídeos
TMB demana 2 anys de presó per als representants d
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid