Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casal Popular de Joves de Lleida
Comiat del local del Casal Popular de Joves de Lleida

El CPJ de Lleida convida tothom a dir l’últim adéu al local que ha acollit el Casal des de fa 10 mesos

18/12/2012 Cultura

Dijous a partir de les 6 de la tarda el Casal Popular de Joves de Lleida convoca una concentració davant del carrer Governador Montcada número 9 per denunciar la política de repressió iniciada des de la Paeria. El comiat a l’espai precintat tindrà un toc festiu, amb música i cultura popular.

Fa una setmana la Paeria va ordenar precintar el recinte del Casal, després d'haver amenaçat quatre joves amb multes de fins a 350.000€ per realitzar activitats sense llicència. L'espai havia acollit cançons i cultura, cafetes, assemblees o mercats d'intercanvi durant un total de deu mesos.

Dijous dia 20 de desembre el Casal ha organitzat tot un seguit d’activitats amb música, cultura popular, berenar, que precediran la lectura d’un manifest que busca aplegar tot el suport possible.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid