Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Tots els partits del Parlament més la CUP, en un debat sobre la independència

Ho organitza Badalona per la Independència i ho moderarà Marcel Mauri

07/11/2012 Política

La territorial badalonina de l’ANC, Badalona per la Independència, ha organitzat un debat polític amb els representants dels diferents partits polítics que es presenten a les properes eleccions al Parlament.

El debat, que tindrà lloc aquest dijous, serà presentat per Rosa Ma. Maresma, membre de Badalona per la Independència i del Secretariat Nacional de l’ANC, i moderat Marcel Mauri, periodista i professor de la Universitat Pere Tarrés.

Com a representants de cada grup hi intervindran: Ferran Falcó, de CiU; Fausto Ramírez, de Ciutadans; Laia Sabater, de la CUP; Miquel Estruch, d’ERC; Carles Sagués, d’ICV-EUiA; Joan Callau, del PSC, i Pere Martínez, de SI. Pel que fa al Partit Popular, encara no ha confirmat qui hi assistirà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid