Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7 de Novembre
Organitzacions de l'EI fan una crida a manifestar-se a Perpinyà

En commemoració del 353è aniversari del Tractat del Pirineus

09/11/2012 Política
Cartell d'organitzacions de l'EI convocant els actes de Perpinyà Cartell d'organitzacions de l'EI convocant els actes de Perpinyà

Alerta Solidària, Arran, la COS, el SEPC, Endavant i la CUP han fet una crida a participar de la manifestació unitària d’aquest dissabte convocada a les 16h. a la plaça de la Victòria-Castellet sota el lema “Som Països Catalans. Som un poble” amb el qual pretén reivindicar que malgrat els 353 anys d’ocupació francesa, la Catalunya Nord era, és i serà part inseparable dels Països Catalans.

Perquè –entenen- que fins que les comarques ocupades per França no siguin lliures el nostre alliberament nacional no serà complet , així com, fins que no ens deslliurem del capitalisme i el patriarcat no serem plenament lliures.

El comunicat remarca que l’Esquerra Independentista encara la diada amb novetats importants. D’una banda serà la primera diada a la Catalunya Nord de la nova organització juvenil, Arran, nascuda aquest estiu fruit del procés de confluència entre Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius locals. Per altra banda, el moviment es troba davant d’un repte molt important: Les eleccions del proper 25-N i on per primer cop hi serà present a través de la candidatura presentada per la CUP-AE i que compta amb el recolzament i el treball de tota l’Esquerra Independentista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid