Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Autobusos TMB
TMB no signa l’acord d’eficàcia limitada

L'acord significaria una rebaixa en els pagaments als treballadors

20/11/2012 Economia
La majoria del Comitè d’empresa d’autobusos de TMB, ACTUB, CGT i CCOO, va refusar divendres passat l’acord acceptat per la minoria d’aquest mateix Comitè, SIT, ACAT i UGT, que representaria la pèrdua dels diners de la paga de Nadal. Així mateix, insten a la Direcció d’autobusos de TMB que es reuneixi per negociar l’avançament dels pagaments endarrerits del 2011 a gener de 2013 o el pagament el gener de 2015 de la paga de Nadal sostreta enguany.

ACTUB, CGT COS i PSA continuen la vaga decidida per Assemblea General. Dilluns l’aturada del matí es feia sentir amb la mateixa força que la setmana passada.

L’aturada de BUS i METRO de TMB serà el proper 23 de novembre i coincidirà amb una assemblea a dos quarts de dotze a les Cotxeres de Sants, en què es determinarà el full de ruta, segons els acords que s’hagin aconseguit amb la Direcció. Oleguer Presas assistirà també a l’assemblea per mostrar el seu suport cap a tots els treballadors i treballadores de TMB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid