Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
L’Assemblea pels Drets Socials d’Osona demana un vot de tolerància i igualtat

Creu que els partits xenòfobs i feixistes no han de tenir representació a les institucions democràtiques

27/10/2012 Política

L’Assemblea pels Drets Socials d’Osona ha volgut aprofitar els dies previs a les eleccions per emetre un manifest en què es rebutgen activament tots els partits xenòfobs o discriminatoris.

L’organisme ha exposat que les polítiques d’austeritat fan que, erròniament, es busquin culpables en els sectors més vulnerables de la societat, i que “els únics responsables són la banca i els governs, que defensen els interessos de l’1% de la població i que estan acabant amb els drets i qualitat de vida de tots nosaltres –el 99%- per intentar mantenir la seva privilegiada situació”.

L’entitat osonenca ha volgut relacionar casos com Grècia o França, on hi ha hagut un auge dels partits xenòfobs, amb Catalunya, en què “noves formacions autoanomenades identitàries es presenten camuflades de partits demòcrates, però una vegada i una altra han demostrat amb el seu discurs de la discriminació un pòsit xenòfob i feixista que s’ha d’impedir que pugui tenir representació a les institucions democràtiques”.

L’Assemblea pels Drets Socials d’Osona denuncia la instigació de la discriminació, del racisme i de l’odi, i apel·la al sentit comú i al respecte pels drets humans per, amb el vot, construir “una societat justa i cohesionada on tothom tingui cabuda”, ja que “el racisme i el feixisme només generen desigualtats i violència”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid