Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Països Catalans
L'ANC s'adhereix a les mobilitzacions del 9 d'Octubre

"El País Valencià és part d'una mateixa nació que lluita pel seu alliberament", manifesta l'Assemblea

08/10/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha adherit al manifest i a les mobilitzacions de la Diada del País Valencià que es commemora aquest dimarts 9 d'Octubre.

En un comunicat nacional, l'assemblea ha recalcat que és una "organització que defensa la independència de la nació catalana en el seu conjunt i la democràcia en profunditat" i ha manifestat que el País Valencià és "part d'una mateixa nació que lluita pel seu alliberament".

L'ANC, que des del mes de juny compta amb un nucli al País Valencià, celebra "la lluita del poble valencià" i la "unitat i solidaritat entre els Països Catalans". En aquest sentit, assenyala que "saluda amb entusiasme els signes de renovació i de mobilització dels sectors populars favorables al dret de decidir i encaminats cap a un futur independent i lliure".

Consulta els cartells de les convocatòries i els actes que se celebraran aquest 9 d'Octubre.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid