Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ponent
David Fernàndez i Antonieta Jarne, a la jornada "Construïm la Unitat Popular" d'Alfés

La diada, que se celebrarà diumenge, inclourà una assemblea oberta, actuacions musicals, dinar popular i acte polític

25/10/2012 Política

El candidat de la CUP per Barcelona, David Fernàndez, i la candidata de la CUP per Lleida, Antonieta Jarne, participaran junts a la jornada "Construïm la Unitat Popular" que se celebrarà aquest diumenge a Alfés (Segrià).

La territorial Ponent-Pirineus de la CUP ha programat una diada que inclourà una assemblea oberta de cara a tractar aspectes de la propera campanya electroral, actuacions musicals, dinar popular i un acte polític posterior per enfilar amb força la imminent campanya electoral del 25-N.

L'acte polític comptarà amb les intervencions de Fernàndez i Jarne així com de Pau Lozano, número 2 de la candidatura lleidatana, i Ramon Usall, de la CUP de Lleida.

L'assistència és oberta a tothom i tan sols és necessari fer reserva del dinar (enviant un correu a campanyaponent@gmail.com) que tindrà un preu de 15 euros, els beneficis del qual es destinaran a cobrir despeses de campanya.

La CUP ha animat a participar-hi totes aquelles persones que a les terres de Ponent i del Pirineu que se senten propers a la la formació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid