Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP dóna suport a les mobilitzacions contra les polítiques de recaptació de l'Ajuntament de Tarragona

Els veins de Tarragona s'han mobilitzat en contra la desaparició de les zones d'aparcament gratuït i exigeixen alternatives en forma de carrils bici i transport públic

07/08/2012 Política

Els veïns del centre de Tarragona s'han organitzat per exigir alternatives a la mesura aprovada el mes passat pel consistori referent al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que pretén regular la demanada d'aparcament del centre, suprimint les zones d'aparcament gratuït i substituir-les per aparcaments de zona verda per els residents i de zona blava per la resta de vehicles.

Cada dimarts i dijous, els veïns afectats es reuneixen en assemblea per planificar les línies d'actuació per reclamar a l'Ajuntament alternatives quant a carrils bici i transport públic que permetin facilitar la mobilitat al casc urbà i que, paral·lelament, elaborin plans de contribució progressius que alliberin de pagar més a les classes més desafavorides.

La CUP ha volgut emplaçar a tothom a organitzar-se per donar una resposta clara a les mesures de recaptació de l'Ajuntament, que per la seva banda, segons la formació “ no ha ofert alternatives en transport públic o altres tipus de mobilitat dins i fora de la ciutat, alhora que la totalitat de la ciutadania se'n veu afectada en el context econòmic actual.” La formació també ha volgut recriminar a la resta de formacions polítiques de la ciutat que no s'hagin alçat contra l'augment de parquímetres i no estiguin disposats a donar suport a qualsevol resposta impulsada des de la ciutadania.

Aquesta setmana els veïns han convocat una assemblea a 2/4 de 8 del vespre a la Plaça de l'antic escorxador per tal d'organitzar les accions de resposta a la mesura. També es durà a terme una altre acció coordinada per l'organització Endavant-OSAN el poper dijous a les 8 del vespre a la cantonada entre l'Av. Catalunya i Maria Cristina que consistirà en pintar les zones verdes, taronges i blaves amb pintura blanca.

Valora
Vídeos
La CUP rebutja les polítiques recaptadores de l'Ajuntament de Tarragona
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid