Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Juvenil
Arran es presentarà al Gironès amb una marxa contra l'ofensiva espanyolista

Arran ha presentat avui els actes a l'interior del recinte de la subdelegació del govern espanyol a Girona

06/09/2012 Política
Roda de premsa de presentació d'Arran al Gironès Roda de premsa de presentació d'Arran al Gironès

La nova organització juvenil de l'Esquerra Independentista, Arran, es presentarà a la comarca del Gironès aquest dissabte amb una Marxa jove contra l'ofensiva espanyolista.

Aquest estiu, després del procés de confluència entre Maulets i la CAJEI, ha nascut Arran, l’organització juvenil independentista més gran dels Països Catalans amb més de 600 militants i 60 assemblees arreu del país. D’aquesta manera, les actuals assembles de Maulets Girona i Maulets Llera del Ter passen a formar Arran Girona i Arran Llera del Ter.

Els representants d'Arran han presentat l'acte aquest dijous en una roda de premsa que s'ha celebrat davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona. Una dotzena de joves han entrat al recinte de la subdelegació, on abans s'havien penjat estelades i cartells.

Els membres d'Arran han donat detalls de l'acte que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda al punt de trobada de la Rambla de Girona. A la presentació se celebrarà un acte polític on hi intervindran totes les organitzacions de l’esquerra independentista de Girona (CUP, COS, SEPC, MDT, Endavant i Alerta Solidària), que precediran el parlament central d’Arran. De la CUP hi intervindran els regidors gironins Jordi Navarro i Anna Pujolàs, a més de l’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, com a militant històric de Maulets Gironès.

A més, dissabte a les 12h, en el marc també dels actes de presentació d’Arran Gironès, es farà una pintada de mural a Celrà.

Rebuig a "l'independentisme de cap de setmana" de CiU

Després de l’acte polític se celebrarà la Marxa jove contra l’ofensiva espanyolista, que s'emmarca en els actes d’Arran aquest 11 de Setembre. Segons han explicat els portaveus de l'organització, la marxa es fa per expressar el rebuig que té bona part del jovent gironí envers els símbols espanyols que hi ha escampats per la ciutat i el rebuig, també, a "l'independentisme de cap de setmana que exerceix CiU".

"Els joves no ens quedarem de braços plegats davant l’ocupació espanyola que sotmet al nostre poble" i "no es pot ser còmplice del Partit Popular i independentista alhora", han expressat els militants d'Arran, que asseguren que "no es pot preferir enfrontar-se i retallar al seu propi poble en lloc d’enfrontar-se al govern de Madrid".

Arran denuncia que "els polítics mediocres venen el nostre futur mentre juguen a la puta i a la ramoneta". En aquest sentit, avisen "estem començant a perdre la por; organitzant-nos com mai, prenent la iniciativa i buscant solucions pel nostre compte. Amb l’esperit maulet de sempre, ahir avui i demà el jovent seguem arran”.

Valora
Vídeos
Presentació Arran Gironès i Marxa jove contra l'ofensiva espanyolista
Les assemblees de Maulets, el jovent independentista revolucionari del Gironès passem a ser Arran, com a fruit de la confluència entre les organitzacions juvenils Maulets i la CAJEI.

En motiu de la Diada i com a acte de presentació de la nova organització, que recull tot el bagatge de Maulets i la CAJEI, us convidem a totes i tots a la Marxa Jove contra l'ofensiva espanyolista, que tindrà lloc a Girona el 9 de setembre a les 19h al Punt de Trobada de la Rambla.

Més tard, a les 21h, se celebrarà un sopar popular al casal independentista El Forn i un concert a càrrec del cantautor Manelic de Pera.

Arran: «Tenim una organització més forta que mai, cohesionada i que neix amb moltes ganes»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid