Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
«Tenim una organització més forta que mai, cohesionada i que neix amb moltes ganes»
02/09/2012 Entrevistes

Us oferim una entrevista al portaveu d'Arran, Marc Garcés, per parlar de la nova organització juvenil i dels reptes que afronta

Amb més de 600 militants i per sobre del mig centenar de nuclis escampats pels Països Catalans, la unió entre Maulets i CAJEI va veure néixer el passat mes de juliol una nova organització juvenil, anomenada Arran.

Per parlar de com han estat els quatre anys de confluència que han aconseguit forjar la que ha esdevingut l'organització independentista més gran dels Països Catalans i dels reptes que afronta d'ara endavant, entrevistem Marc Garcés, el portaveu de l'organització.

En aquesta entrevista en vídeo a Llibertat.cat, Garcés exposa com ha estat el naixement d'Arran i afirma que ha repercutit en la creació de nous nuclis per tot el territori i que ha despertat interès més enllà de l'Esquerra Independentista. Així mateix, reflexiona sobre les maneres de mobilitzar el jovent treballador català i com combatre les agressions socials i nacionals que es van accentuant cada dia que passa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid