Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització popular
Vè dia de la marxa per desemmascarar el govern balear

Avui partirà del local dels escoltes de sa Pobla a les vuit del matí cap a Búger, arribada a Búger entre les 10 i les 11 del matí, i després a les 18 hores cap a Llubí, on s'arribarà cap a les 20 hores.

05/08/2012 Política

Ahir, la caminada  sota el lema "Camins contra Mentides" per desemmascarar govern balear va arribar a sa Pobla, després d'haver passat el dia anterior per Alcúdia on es va tenir una gran acollida. La marxa organitzada per Jubilats per Mallorca es va iniciar aquest dimecres. 

La caminada va partir del santuari de Lluc i va travessar Caimari, Selva i Moscari fins a Campanet, on a les nou del vespre es va celebrar, a la Plaça Major, un acte de denúncia pública, organitzat amb el suport de l’OCB de Campanet. La primera etapa, que consta de 14 dies, recorrerà 234 quilòmetres. Les altres tres es realitzaran més endavant, probablement al setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid