Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets laborals
Arran difon els drets laborals de l'hostaleria en ple centre turístic de Palma

"Hosteleria. Guia dels teus drets laborals" és una campanya informativa engegada pel sindicat COS

18/08/2012 Laboral

Palma, 15 d'agost. El centre comercial de la capital mallorquina bull d'activitat turística, i Arran ho aprofita per conscienciar els treballadors dels drets que en un context de crisi capitalista poden veure menyspreats.

El portaveu de l'organització juvenil va presentar públicament, al carrer Sant Miquel de Palma, centre comercial de la ciutat, la campanya que ha impulsat la Coordinadora Obrera Sindical (COS) per informar els treballadors de l'hostaleria dels seus drets. El quadern porta per títol "Hosteleria. Guia dels teus drets laborals" i té per objectiu conscienciar els treballadors del sector arreu dels Països Catalans.

A la roda de premsa, Arran va explicar perquè ha impulsat aquesta campanya a Mallorca, on l'hostaleria és una de les principals activitats econòmiques, i que ocupa un gran nombre de treballadors, la majoria joves, i que, va constatar, "en la seva immensa majoria desconeixen absolutament els seus drets socials i laborals més elementals".

Des del dret a gaudir de vacances i dies de descansos, fins al dret a no fer hores extres, per exemple; o el fet d'organitzar-se al centre de treball per tal de poder defensar col·lectivament els drets laborals de tots els companys.

Arran considera que la campanya "és de gran importància perquè pot ajudar a reforçar la feina i activisme de l'Esquerra Independentista de Mallorca, obrint noves vies d'actuació i d'organització, importantíssimes en uns moments com els actuals".

Els militants d'Arran van repartir tríptics als vianants que van mostrar interès en la campanya i van fer una crida a l'organització i a l'acció col·lectiva, no només al carrer, sinó també als centres de treball.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid