Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Una caravana recorrerà el Baix Ebre per adherir ajuntaments a la Marxa

Alcaldes i regidors lliuraran la bandera espanyola per adreçar-la a la delegació del govern espanyol a Barcelona

12/07/2012 Política
Programa de la caravan Programa de la caravan

El proper dissabte 14 de juliol, les Terres de l’Ebre per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), duran a terme una caravana de vehicles per diverses localitats del Baix Ebre amb un doble objectiu: adherir els consistoris a la Marxa cap a la Independència i enviar les banderes espanyoles a la delegació del govern espanyol a Barcelona.

La Caravana Golf de Sant Jordi arrencarà a l’Ametlla de Mar a les 9:00 hores, i passarà també pel Perelló (10:30), l’Ampolla (11:30), Camarles (12:35), l’Aldea (13:30) i Deltebre (14:30).

A totes aquestes localitats hi haurà cercaviles i, amb excepció de Camarles, s’hi celebrarà un acte institucional. Aquest consistirà en la rebuda de l’alcalde o d’un representant municipal als integrants de la Caravana i l’adhesió de l’Ajuntament al Manifest de la Marxa cap a la Independència. A més, es recollirà la bandera espanyola per enviar-la a la delegación del gobierno a Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid