Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec
Milers de persones s'apleguen al 34è Aplec dels Ports a Forcall

Èxit participatiu i d'organització malgrat la pluja

30/07/2012 Cultura
Títol de la imatge Títol de la imatge

El 34è Aplec dels Ports a Forcall es va tancar el diumenge després de moltes hores intenses i activitats de tot tipus i de caire reivindicatiu, però principalment molta festa, segons informa comarquesnord.cat.

Serà un Aplec que es recordarà també per les fortes tempestes que es van viure el dissabte per la vesprada. Unes tempestes que aplegarien en diferents trams, destacant principalment a partir de les 19 hores amb grans quantitats d’aigua i en algun moment amb pedra. Els aplequers es van amagar on van poder durant eixos moments i la meteorologia va obligar a suspendre l’acte de Silosenomecuelgo, un grup de circ, així com va obligar a traslladar les activitats de la nit al nou Poliesportiu on va actuar la Gossa Sorda i es suspendria l’actuació d’una orquestra. També hi haurien problemes a la zona del pàrquing i del càmping. Molts de cotxes van tenir que ser assistits per grues. Però la pluja no va poder amb l’Aplec.

El divendres va ser una jornada per recordar amb l’emotiva inauguració i els concerts d’Al Tall i Obrint Pas. El dissabte va destacar la reivindicació política amb una taula redona sobre el futur dels pobles que va comptar amb la presència dels alcaldes de Morella, Vilafranca, Forcall, Cinctorres, Todolella, Sorita, Olocau i el diputat provincial per la comarca, Josep Gisbert, així com experts acadèmics i la presentació i moderació del debat de la periodista vilafranquina Violeta Tena. A les de la tarda es va presentar la nova organització juvenil de l'Esquerra Independentista.

Per la vesprada la pluja marcaria el desenvolupament de l’Aplec, encara que en punts com el menjador es va concentrar molta gent.

El diumenge es viuria una multitudinària cloenda que va posar el punt i final a la festa que el proper any es té de celebrar a Portell, encara que no es va nomenar en l’acte i tot dependrà del que puguen decidir els veïns, sinó l’Aplec es portarà a terme a Morella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid