Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 31è Aplec dels Ports a La Mata: "Una comarca unida... una comarca viva"

La XXXI edició de l'Aplec dels Ports se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juliol a La Mata. Considerat un dels esdeveniments més importants, tant culturalment com musicalment, per a aquesta comarca. Enguany han confirmat la seva assistència Cesk Freixas, Els nois de la Torre i Pepet i Marieta entre altres. L’Aplec dels Ports va començar a funcionar a l’any 1978 al poble de la Todolella, i ha sigut fidel a la seua cita amb el calendari durant els últims 30 anys, amb l’única abstenció l’any 2006. Aquesta festa, encara que han passat tants anys, continua tenint molt present quin va ser l’objectiu de la seua creació i quins són els valors que cal inculcar i mantenir pel bé d’aquesta comarca, any rere any. 

17/04/2009 03:33 Cultura
Aquet propòsit no és altre que el de donar a conèixer a la resta del món, l’existència d’una comarca que amb l’ajuda de la gent jove, lluita per no caure en l’oblit, sobretot institucional, i que lluita, també, per mantenir viva una cultura i una llengua: la catalana.
 
L'Aplec dels Ports , segons els organizadors, no es tracta només d’un esdeveniment de festa i música per a gent jove, ja que és una festa molt ben rebuda per part de les poblacions que hi participen i de tota la gent que viu a la comarca. S’ha de pensar que, durant aquestes dates, els pobles i les seues gents reben aquesta trobada amb els braços ben oberts, com la majoria de poblacions han destacat...”Els joves donen alegria i vitalitat a molts pobles quasi deserts durant la resta de l’any”.
 
Programa corfirmat de moment
 
DIVENDRES 24

Aspencat
Dumbala Canalla
Orquestra La Moda
 
DISSABTE 25

Atzukak
Sva-ters
Orquestra Antartida
 
DIUMENGE 26
Cesk Freixas
Espectacle de Castellers
Els nois de la TorrePepet i Marieta

 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid