Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estafa
L'Ajuntament de Mataró farà costat als afectats per l'estafa de les "preferents"

La Plataforma Afectats EstafaBanca va demanar a la CUP presentés la moció.

11/07/2012 Política
La sala de plens s'ha omplert de persones afectades i ha pogut intervenir un portaveu de la plataforma EstafaBanca La sala de plens s'ha omplert de persones afectades i ha pogut intervenir un portaveu de la plataforma EstafaBanca

El Plenanri de l'Ajuntament de Mataró ha aprovat una moció on es compromet a fer costat a les persones afectades per l'estafa de les Emissions de Plans Preferents per part d’entitats bancàries. La proposta s'ha presentat a petició del col·lectiu d'afectats EstafaBanca Mataró. Aquesta plataforma va demanar a la CUP que presentés la moció, que ha estat consensuada amb la resta de grups municipals i ha estat aprovada per unanimitat al Ple municipal del mes de juliol.

La sala de plens s'ha omplert de persones afectades i ha pogut intervenir un portaveu de la plataforma EstafaBanca Mataró, que ha reclamat als polítics que l'Ajuntament com a institució faci costat als afectats.

La moció aprovada es compromet a comunicar "a les entitats bancàries la revisió, per part de l'Ajuntament, de les seves necessitats creditícies a les Caixes i Bancs que no contemplin una solució que respongui als interessos dels seus clients, ciutadans de Mataró, que se senten estafats".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid