Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerra Independentista
L'AEIG treballarà per la consolidació de la CUP com a referent independentista a la Garrotxa

L'assemblea decideix centrar el seu treball en la CUP perquè "els temps així ho precisen"

24/07/2012 Política

L'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa (AEIG) ha anunciat que treballarà per la constitució i consolidació de la CUP "com a referent de l'independentisme de base, combatiu i transformador a la Garrotxa".

L'AEIG ja va manifestar el passat mes de maig la seva voluntat d'engegar un procés que conduís a la constitució de la CUP a la comarca. Ara, complerts els darrers compromisos que es va marcar fa un any, l'assemblea ha decidit finalment centrar el seu "treball, esforç, il·lusió i compromís envers el projecte de la CUP a la comarca" ja que "els temps així ho precisen".

"Ara sense dilacions, sense ambigüitats i de manera efectiva ens toca lluitar per defensar els drets socials més elementals i treballar de manera decidida per superar l'actual situació i esdevenir un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals", afirma l'assemblea, composta per exmilitants i militants de Maulets i gent provinent dels moviments populars i veïnals.

L'AEIG ha treballat amb l'objectiu d'"anar resituant el discurs de l'esquerra independentista a la Garrotxa, redibuixant, conjuntament amb Maulets, l'espai polític propi". En aquest sentit, apunta que des del principi els objectius han estat col·laborar i donar suport, logístic i material, a l'assemblea de Maulets, ara Arran, i per altre banda, "establir unes dinàmiques de treball internes i externes que permetessin arribat el moment valorar de manera objectiva les possibilitats i necessitats de constituïr la CUP a la comarca".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid