Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Galiza
Commemoració del "Dia da Pátria Galega"

NÓS-Unidade Popular convoca una manifestació i un acte polític a les 12.30h a Compestela. Ahir l'organització de joves BRIGA es va manifestar pels carrers de la capital gallega.

25/07/2012 Internacional
L'independentisme gallec es troba en un moment d'inflexió i creixement L'independentisme gallec es troba en un moment d'inflexió i creixement

Sota el lema "Ni Espanya, ni Unió Europea, ni FMI. Independència, Socialisme i Femenisme" l'organització independentista NÓS-Unidade Popular ha fet una crida a manifestar-se pels carrers de Compostela per commemorar del "Dia da Pátria Galega". Una jornada que qualifiquen de reinvindicativa en el procés d'alliberament nacional del poble treballador gallec.

En aquest marc, l'organització de l'Esquerra Independentista Gallega demana que el poble pengi la bandera nacional gallega als balcons i arreu de la nació per visualitzar "que no som espanyols i volem la plena sobirania com a poble".

Durant la diada, s'exigirà la llibertat dels presoners gallecs i es denunciarà la política penitenciaria de l'estat pel que fa a la dispersió.

Manifestació de BRIGA

Ahir, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Gallega (BRIGA) es va manifestat pels carrers de Compostela dins del actes de commemoració del "Dia de Pátria Galega". La marxa va ser seguida sota un contundent desplegament policial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid