Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Illes Balears
Comencen a declarar els encausats per l'ocupació de la Conselleria d'Educació

El Grup Suport Encausats Conselleria els dóna suport i n’exigeix l’absolució

25/07/2012 Educació
Aquest dimecres han començat a declarar els encausats per l’ocupació de la Conselleria d’Educació i ho faran al llarg d’aquesta setmana. Els fets van tenir llocel passat 22 de maig quan un grup d’estudiants de l’Assemblea UIB va ocupar la Conselleria d’Educació de les Illes Balears com a protesta per les retallades i tot el que comporten en l’àmbit de l’educació: pujada de preus, reducció de personal, límits de places, atacs a la llengua, etc. Un total de 46 estudiants, tot i actuar de manera pacífica i ordenada, van ser acusats d’alteració de l’ordre.

El Grup Suport Encausats Conselleria, per mitjà d’un manifest, ha recordat els fets i ha destacat la manipulació que mitjans de comunicació com El Mundo, l'ABC i La Razón han dut a terme tot titllant els estudiants de violents.

Aquest grup, a més, qualifica el cas de "persecució política" com un "intent d’atemorir i desactivar els moviments socials", i ha exigit l’absolució dels encausats al·legant que “la seva acció no violenta responia a tot un clam social en defensa de l’educació pública, popular i de qualitat davant del desmantellament accelerat que força el PP”.

Al mateix temps ha cridat la societat civil mallorquina a "sumar forces i donar suport a la campanya per l’absolució dels encausats per l’ocupació de la Conselleria". "Si l’educació és el futur, cal lluitar per aquesta ara més que mai. Davant la repressió als estudiants que lluiten, la millor defensa és la nostra solidaritat", manifesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid