Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espoli fiscal
Les organitzacions independentistes denuncien els 6.000 milions d'espoli que pateix el País Valencià

ERPV, MDT, PSAN i SI carreguen contra l'espoli fiscal del País Valencià coincidint amb la campanya de la declaració de la renda

28/06/2012 Política

Les organitzacions independentistes integrades dins de la iniciativa "Nosaltres els Fusterians" han denunciat l'espoli fiscal que pateix el País Valencià i que han xifrat en 6.000 milions d'euros cada any.

En una roda de premsa celebrada davant de la Delegació d'Hisenda a València, coincidint amb els darrers dies de la campanya de la declaració de la renda, ERPV, MDT, PSAN i SI han criticat l'espoliació fiscal que pateix el País Valencià, rere una pancarta amb el lema "Espanya ens roba. 6.000 d'euros d'espoli fiscal per any".

Les organitzacions independentistes afirmen que "en l'actual context de crisi econòmica no ens podem quedar només en la denúncia del balafiament i la corrupció" ja que "els valencians i les valencianes patim a més uns problemes econòmics estructurals que comprometen el nostre futur".

Així, han carregat contra "els vora de 6000 milions d'euros que cada any paguem amb els nostres impostos i que no retornen en projectes clau per a capgirar el nostre model productiu i social i poder eixir de la crisi".

El govern valencià resol l'espoli "amb greus retallades que afecten el nostre benestar"

En aquest sentit, consideren que la correcció de l'actual model de finançament aprovat per les Corts Valencians amb el suport de tots els grups "només suposaria un petit augment dels ingressos però no resoldria en cap cas les necessitats econòmiques del País Valencià". Un espoli, afegeixen, que el govern "està intentant resoldre amb greus retallades que afecten el nostre benestar".

"Només amb l'estat propi ens en sortirem"

Per tot plegat, sostenen que "és el moment d'exigir un canvi de model que ens done capacitat de recaptar i decidir sobre els nostres impostos", tot i que deixen clar que "amb l'actual deriva recentralitzadora engegada des del govern central, només amb un estat propi ens en sortirem".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid