Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
L'Ajuntament de Sallent demana la llibertat d'Andreu Curto

Després de Molins de Rei, Sallent és la segona població que aprova una moció en suport a Andreu Curto

21/06/2012 Política

L’Ajuntament de Sallent (Bages) ha aprovat amb els vots a favor d’ICV, ERC i el PSC i amb l’abstenció de CiU una moció de la CUP que demana la llibertat immediata d’Andreu Curto.

El ple municipal, celebrat dilluns passat, va aprovar aquesta moció, que demana que la presó provisional "no s’utilitzi per a castigar, atemorir ni reprimir, i que només s’apliqui segons els preceptes legalment establerts i quan sigui totalment indispensable", com ara risc de fuga, perill per a la seguretat ciutadana, etc.

A més, el text també exigeix a les autoritats policials de les administracions autonòmiques i estatal "que aturin la repressió contra aquells sectors socials que lluiten per una societat més justa".

Després de Molins de Rei, Sallent és la segona població que aprova una moció en suport a Andreu Curto, a presó preventiva des del 30 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid