Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Carta d'Andreu Curto des de la presó
Avui som diverses les persones que no podem ser aquí, i no per falta de ganes.

Les lleis i la justícia dels poderosos ens priva de drets tan elementals com el de manifestació o reunió pública, i en els casos més extrems, directament se’ns priva la llibertat.

El passat 29 de març vam ser milers els que davant l’actual context de recessió de drets socials i polítics, vam decidir sortir al carrer a lluitar pels nostres drets. Uns drets que s’han guanyat a sang i a foc després de més d’un segle de lluita de classes i que no deixarem perdre així com així.

Però vam sortir al carrer a lluitar amb la profunda convicció que un nou ordre socioeconòmic just, amb la desaparició de totes les classes socials, és possible i imprescindible.

Cada dia som més les que així ho pensem, i cada dia som més les que estem disposades a lluitar fins on faci falta per a aconseguir-ho.

La por és la principal cadena que ens fa submisos, i l’estem perdent a marxes forçades.

Davant aquesta situació, l’Estat es veu en l’obligació de recórrer a la repressió més extrema per intentar frenar l’escalada de lluites socials que estem vivint en aquests moments.

Uns pocs vaguistes del 29M serem agafats com a caps de turc, i ens voldran imposar un càstig exemplar. Però nosaltres tenim una gran arma, que en les últimes setmanes heu demostrat que sabeu utilitzar perfectament, LA SOLIDARITAT.

Una solidaritat que és més forta que els furgons policials, les porres, els grillons i les multes. Una solidaritat que cada dia traspassa els murs de la presó i ens dóna forces i ànims per continuar endavant, i amb el cap ben alt. Moltes gràcies a tothom!

Amb aquesta ràtzia repressiva pretenen silenciar les nostres lluites polítiques. Però no ho permetrem. Ara més que mai és l’hora de lluitar contra les retallades i privatitzacions, contra el saqueig de les arques públiques que practiquen diàriament polítics i banquers, o contra els atacs a la llengua.

En definitiva, hem de lluitar per uns Països Catalans lliures, socialment justos, antipatriarcals i ecològics.

Si no lluitem, llavors, i només llavors, la repressió haurà estat efectiva.

Una abraçada a tots i totes. Ens veurem als carrers!

VISCA LA TERRA!

Andreu
Presó de Brians 1.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid