Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitat pública
Els Mossos desallotgen els estudiants tancats al rectorat de la UdL

Des de dimecres passat, un grup d'estudiants protagonitzaven una tancada en defensa d'universitat pública i de qualitat.

04/06/2012 Res-pública

Cap a les 4 de la matinada, els Mossos d'Esquadra han desallotjat una quinzena d'estudiants que seguien tancats a l'edifici del rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) per protestar contra l'augment de les taxes universitàries del curs vinent. Per denunciar el desatllotjament s'ha convocat a través de les xarxes socials una concentració a les 19h a la plaça Víctor Siurana, just davant del rectorat.

Dimecres passat, una cinquantena d’alumnes de la Universitat de Lleida van iniciar una tacanda al rectorat contra la pujada de les taxes universitàries i l’augment del preu de les matrícules. Els estudiants van remarcar en aquell moment que s’hi quedarian indefinidament fins que hi hagués un canvi de posició pel que fa aquesta qüestió i també van anunciar que continuarian fent actes reivindicatius.

El tancament va tenir lloc després d’una manifestació pel centre de la ciutat en que els estudiants protestaven per un augment de les taxes que en molts casos els impedirà pagar la matrícula l’any vinent i els obligarà a abandonar els seus estudis superiors. Els manifestants, que portaven un taüt i una làpida, van simular l'enterrament de l'educació pública.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid