Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Concentració per l'educació pública i Flashmob de l'embut a Palma

A l'onada verde ja s'han sumat més 12.000 persones i les assemblees han comptat amb uns 400 participants

27/06/2012 Res-pública

La Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat, la Federació de Pares i Mares de Alumnes de Mallorca (FAPA)  i la Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA) organitzen avui a les 19.00 hores, davant el Consolat de Mar, a Palma, una acció massiva contra les retallades en educació. Els participants faran un flashmob (performance col·lectiva a un espai públic), per al qual hauran de dur amb una camiseta verda de l'embut (amagada) i amb un embut. L'acte inclourà una gran cassolada contra les retallades en educació.

Presentació de la Plataforma

La Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat va presentar fa una setmana el seu manifest fundacional en un acte que ve tenir lloc al col·legi públic Es Pont, de Son Gotleu (Palma). A l'acte van intervenir representants de mares i pares, d’alumnes de primària i secundària, de mestres i de professors d’institut, que han estat acompanyats per una trentena de membres del col·lectiu.

Els portaveus de la plataforma van assegurar que la resposta ciutadana a la iniciativa de les camisetes verdes i el Dimecres de l'Embut ha superat totes les expectatives inicials, un fet que queda demostrat cada dimecres als carrers i centres educatius públics de l’illa. A dia d’avui, a Mallorca s’han sumat a la iniciativa 12.000 persones i a les assemblees han comptat amb uns 400 participants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid