Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades i Llengua
Centenars persones es concentren a Pollença contra les polítiques de la por del PP

Han fet una crida per tal que les diferents organitzacions amb implantació municipal s’hi adhereixin al manifest de la Plataforma contra les Polítiques de la Por.

30/06/2012 Res-pública

Gairebé dues-centes persones es van concentrar a Pollença (Mallorca) en contra de les retallades en educació i sanitat i per reivindicar el català, en la primera posada en escena de la Plataforna contra les Polítiques de la Por. A més a més, van exigir la retirada de les multes interposades durant la visita de Bauzá, unes sancions imposades per la Delegació de Govern espanyol a les Illes i que oscil·len entre els 300 i els 3.000 euros.

A la concentració van assistir ciutadans anònims i membres de les diferents organitzacions que s'han adherit a la Plataforma: el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), els indignats de Pollença, l'assemblea de professors de l'IES Guillem Cifre de Colonya i les formacions polítiques Alternativa, Esquerra i PSM-Entesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid